Despre mine

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in 2004, am obtinut specializarea in ortopedie si traumatologie prin programul national de rezidentiat in anul 2012.

Bazele formarii mele profesionale s-au pus in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti sub indrumarea Prof Mihai Nicolescu. Pe parcursul primilor 4 ani de rezidentiat am avut sansa de a lucra si invata cu cea mai buna echipa din cadrul spitalului avand o expunere bogata la cazuri de o complexitate variata in domeniul traumatologiei dar si chirurgiei afectiunilor osoase si articulare cronice.

Ultimii doi ani de rezidentiat i-am efectuat in Irlanda acumuland o valoroasa experienta internationala. In 2011 am efectuat un stagiu de pregatire de 6 luni in protezarea soldului si genunchiului, primara si de revizie in cadrul St. Mary’s Orthopaedic Hospital, Cork, Irlanda, urmat de un stagiu de pregatire 6 luni in 2012 in chirurgia artroscopica reconstructiva a genunchiului in cadrul South Infirmary Victoria University Hospital, Cork, Irlanda. In aceasta perioada am lucrat sub directa supervizare a Prof James Harty si am fost implicat in toate etapele de ingrijire ale pacientului de la stabilirea diagnosticului si a indicatiei operatorii in cadrul consultatiilor pana la interventia chirurgicala si urmarirea postoperatorie. In cursul acestei etape de pregatire in rezidentiat am luat parte la peste 400 de interventii chirurgicale ortopedice, dintre care 200 de protezari totale de sold si genunchi, si peste 200 de operatii artroscopice de reconstructie ligamentara si reparatie meniscala.

Aceasta ultima etapa de pregatire a fost foarte importanta stabilind relatii profesionale valorase care și-au pus amprenta pe activitatea mea profesională ulterioara.

Pe parcursul celor 6 ani de rezidentiat, dar si ca medic specialist am manifestat interes deosebit pentru chirurgia minim invaziva artroscopica si in acceasi masura pentru chirurgia de protezare articulara sold, genunchi si umar participand la numeroase cursuri si stagii de pregatire in centre de pregatire prestigioase din tara si strainatate ( Irlanda , Franta , Germania, Austria, Turcia) sub indrumarea unor specialisti de renume mondial in fiecare domeniu in parte.

Incepand cu 2013 si pana in prezent imi desfasor activitatea in cadrul Spitalului Sanador unde am efectuat peste 1500 de interventii chirugicale:

  • Chirurgia genunchiului: reconstrucții de ligament încrucișat anterior(LIA), posterior(LIP), LCM, LCL, MPFL, complex postero-lateral, postero-medial, ligament antero-lateral, suturi meniscale, chirurgia leziunilor cartilaginoase: condroplastii, microfracturi, moxaicoplastii.
  • Chirurgia umarului: decompresii subacromiale, suturi de coafa a rotatorilor, stabilizări Bankart, Latarjet, SLAP, tenotomii biceps, tenodeze biceps.
  • Endoprotezare: protezare totala de șold, protezare totala de genunchi, protezare totala de umar
  • Tratamentul clasic si minim invaziv al fracturilor

Membru al:

CMB

Colegiul medicilor Bucuresti

SOROT

Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie

SRATS

Societatea Ramana de Artroscopie si Traumatologie Sportiva

ESSKA

European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery & Arthroscopy

Ai nevoie de un expert?